Note 5 için Marshmallow güncellemesi görüldü!

note 5 marshmallow

Samsung Galaxy Note 5 için Marshmallow (Android 6.0) güncellemesi görüldü. Phablet için güncellemeye sayılı günler kaldı.

Geçtiğimiz yıl yaz aylarında tüm dünya ile birlikte ülkemizde de satışa çıkan Samsung Galaxy Note 5 için Marshmallow güncellemesinden yeni görüntüler paylaşıldı. Cihaz, kısa süre sonra güncellemeyi alacak. Yayınlanan görüntüleri haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.

Galaxy Note 5 için Marshmallow güncellemesi!

Phablet sektöründe ezici bir pazar payına sahip olan Samsung Galaxy Note 5 için güncelleme bekleyen çok sayıda kullanıcı var. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında yayınlanan Samsung’un güncelleme takvimine göre firma önümüzdeki bir ay içerisinde güncellemeyi dağıtmaya başlayacak. Ancak henüz net bir tarih verilmedi. Diğer yandan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri için güncellemeler Polonya’da dağıtılmaya başlandı.

Meraklı bekleyiş sürerken Samsung’a yakın haber kaynaklarından biri olan SamMobile, Galaxy Note 5 üzerinde çalışan Android 6.0.1 Marshmallow sürümünden yeni ekran görüntüleri paylaştı. Görüntüler güncel ve güncellemenin kısa süre içerisinde dağıtıma çıkacağının habercisi. Diğer yandan Samsung tarafında Android 6.0 sürümü atlanmış görünüyor. Yani cihazlar direkt olarak Android 6.0.1 güncellemesi alabilir. Ekran görüntüleri de bu yönde.

Güncellemenin Samsung Galaxy Note 5’e özel olarak ne kazandıracağı henüz bilinmiyor. Firma zaten geçtiğimiz yıl TouchWiz arayüzünü elden geçirmiş ve yenilemişti. Dolayısıyla tasarım tarafında önemli bir yenilik beklenmiyor, bazı ikonlar değişebilir ancak genel kullanım aynı olacak. Asıl fark işin yazılım tarafında olacak. Android 6.0 ile gelen Doze güç tasarruf modu, bağımsız uygulama izinleri ve daha performanslı bir yapı bekleniyor. Yeni yayınlanan görüntüler sizlerle.

note-5-marshmallow-2

note-5-marshmallow-3

Microsoft, 36 Ölümcül Hatayı Düzeltti!