Galaxy S5’e Kamera Ayarı

Akıllı telefon piyasasının büyük bölümünü domine etmiş Galaxy S serisine yeni heyecan katmayı planlayan Koreli Teknoloji devi Samsung,çözümü yeni kamera’da buldu.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samsung’un Galaxy S5 ile 13 yerine 16 MP kamera kullanması bekleniyor ama 20 MP kameralar da yolda. İddialara göre gelecek senenin ikinci yarısından itibaren Samsung’un telefonlarında 20 MP kameralar olacak. Yeni alıcının optik imaj sabitleme sistemi içerip içermeyeceği bilinmiyor. Normalde o dönemde Samsung Galaxy S5 tanıtılmamış olacak yani ilan edildiği anda 20 MP kamera ön plana çıkarılabilir. Başka iddialara göre Galaxy S5 modeli yazdan önce ilan edilecek ve bu durumda 16 MP kamera içerecek ve 20 MP kamerayı kullanan Note 4 modeli olacak.Rakipleriden Sony ise 20 MP’e terfi etti. HTC ise şimdilik 4 MP UltraPixel kamerayı ön planda tutuyor.

Galaxy S5’in beklenen özellikleri ise şu şekilde; 64 bit işlemci, aynı anda sekiz çekirdek çalıştırabilen Samsung’un Heterogeneous Multi-Processing (HMP) Exynos big.LITTLE çip, 5 inç esnek OLED ekran, 3GB RAM,4000 mAh batarya ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi.