Yeni Çılgınlığımız:Bitstrips

Yeni bir Fenomenimiz var.Bitstrips! İnternetin hayatımıza girmesiyle her gün yeni bir çılgınlığa alışır olduk.Bakalım bitstrips nasıl yankı bulacak.bitstrips

Kullanıcıların kendi karikatürlerini yaratmalarına olanak veren Bitstrips aslında bir telefon uygulaması. Android ve iOS platformlarında kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan uygulama ile kullanıcılar kendilerine sanal profil fotoğrafı oluşturabiliyorlar.

Örneğin kullanıcı karikatürlerinin saç rengini, saç stilini, göz rengini, ten rengini, çene yapısını ve bunun gibi pek çok ayrıntıyı belirleyebiliyor. Bu da kullanıcıların kendi özel karikatürlerini oluşturmalarına olanak veriyor. Kullanıcılar isterse arkadaşlarının da bir karikatürünü oluşturabiliyor.Diğer sosyal paylaşım sitelerinde her an karşımıza çıkan bitstrips Twitter ve Facebook’ta neredeyse hemen her saniye paylaşılıyor.Siz de kendinize bu fotoğraflardan oluşturmak istiyorsanız Facebook hesabınıza uygulamayı dahil edip masaüstünden bunu yapabilir veya uygulama olarak telefona indirip ekranınızdan Bitstrips’i kullanabilirsiniz.