Kaspensky 2014 Security, Çoklu Koruma Sağlıyor

kas

Kaspensky güvenlik çözümleri sunan bir firma. En son çıkardığı ürün tüm dünyada yoğun ilgiye maruz kaldı. Türkiye’de de satışı merakla beklenen ürün, sonunda satışa sunuldu.

Kaspensky Internet Security-çoklu cihaz 2014 ürününü piyasaya sürdü. Türkiye’de de satışa hazır hale getirilen ürün, pek çok güvenlik açıklarını kapatıyor. Ürün sadece PC cihazlarını değil, android akıllı telefonlar, İOS ve Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonlar, tablet ve mac bilgisayarları da koruyabiliyor. Tek bir etkinleştirme kodu ile her tür cihazda kolaylıkla çalışabilir duruma geliyor.

kas

Yapılan anketlerde her evde birden fazla cihaz olduğu, bunların her biri için ayrı bir güvenlik programının kullanılması halinde maliyetlerin yükseleceğini tespit eden Kaspensky firması, bu ürün sayesinde bu açığı da ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyledi. Çoklu kullanım, çoklu cihaz koruma niteliğine sahip olan Kaspensky 2014, herkese çözüm sunan bir security ürünüdür. Her türlü cihazın tek bir etkinleştirme kodu ile korunacağı bu ürün, Türkiye’de de satışa sunuldu.