Galaxy S24 Ultra’nın 2 TB’lık bir versiyonu olabilir

Galaxy S24 Ultra

Samsung, Galaxy S24 Ultra’da depolama alanı olarak pek çok farklı seçenek sunacak. Telefonun depolama alanı 128 GB ile 2 TB arasında değişebilir.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını önümüzdeki yılın ilk aylarında kullanıcılarla buluşturacak. Ancak daha şimdiden Galaxy S serisinin en yeni üyeleri hakkında merak edilen detaylar ortaya çıkmaya başlamış durumda. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde gelen bilgilerle birlikte Galaxy S24 Ultra’nın tüm versiyonlarının Qualcomm yonga setleri kullanacağı ortaya çıkmıştı. Telefonun yonga setlerine dair bu sızıntıdan kısa bir süre sonra bu kez de S24 Ultra’nın dahili depolama alanına dair yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Gelen son bilgiler, Galaxy S24 Ultra’nın dahili depolama alanı konusunda kullanıcılara oldukça geniş yelpazede seçenekler sunacağını gösteriyor. Telefonun en düşük versiyonunda dahili depolama alanının 128 GB olacağı, en üst versiyonda ise depolama alanının 2 TB’ı bulacağı söyleniyor. Samsung’un dahili depolama alanında en düşük seçeneği 128 GB’a kadar çekerek telefonun daha düşük maliyetli bir versiyonunu kullanıcılara sunmak istediği belirtiliyor. Bu 128 GB’lık versiyonda RAM 8 GB olacak. 256 GB’dan itibaren ise RAM 12 GB’a çıkacak.

Galaxy S24 Ultra

Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonunun Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alması bekleniyor. Ancak bildiğiniz gibi Qualcomm bu yonga setini henüz resmi olarak tanıtmış değil. Bu yüzden Galaxy S24 Ultra’nın yonga seti de henüz netlik kazanmadı. Snapdragon 8 Gen 3’ün ekim ayında tanıtılmasıyla birlikte bu yonga setini kullanacak ilk telefonlar da netlik kazanmaya başlayacaktır.

Realme GT5 piyasaya sürüldü