Galaxy S23 Ultra kamera performans detayları paylaşıldı

Uzun süredir beklenen Galaxy S23 Serisi, 1 Şubat’da yapılacak olan büyük etkinlik ile beraber tanıtılacak. Serinin telefonlarından olan Galaxy S23 Ultra’nın ie şimdiden kutu açılış videosu yapıldı.

Edwards Urbina’nın geçtiğimiz günlerde Twitter’da paylaştığı Galaxy S23 Ultra kutu açılış videosu, telefonun tasarımını ortaya çıkarmıştı. Kutu açılış videosu, Samsung’un Cotton Flower adını verdiği söylenen beyaz renkli Galaxy S23 Ultra ile yapıldı. Urbina’nın paylaşımına göre iPhone 13 Pro ve iPhone 14 Pro’ya benzer şekilde daha premium bir görünüm vermek için altın kenarlara ve gövdeden biraz çıkıntı yapan bir arka kamera halkasına sahip. S23 Ultra’nın kenarları da S22 Ultra’ya kıyasla köşeli hale getirildi. Muhtemelen, bu onu tutmayı daha rahat hale getiriyor. S Pen için yuva sol tarafta bulunmaya devam ediyor.

Galaxy S23 Ultra

Edwards, kutudan çıkarma videosunun yanı sıra S23 Ultra’nın düşük ışık kamerasının bazı çekimlerini paylaştıktan kısa bir süre paylaşımını kaldırdı. Bu yüzden kutu açılımı videosuna şu an ulaşılamıyor ama telefonla çekilmiş ve düşük ışık yeteneklerini gösteren fotoğraflar internette yayılmış durumda.

ss45

Fotoğraflar, S23 Ultra’nın gece modunun etkileyici olacağını gösteriyor. Galaxy S23 Ultra’nın zumu kullanılarak çekilen fotoğraflar bile ilk bakışta iyi görünüyor ve çok fazla ayrıntı içeriyor. Gördüğünüz gibi Samsung Galaxy S23 Ultra, düşük ışık karşılaştırmasında selefine göre çok daha başarılı.

s32 1

Ayrıca popüler sızıntı kaynağı Ice Universe, S23 Ultra’nın, S22 Ultra’nın 1080p 30fps sınırından yukarı, 4K 30fps’de bokeh video kaydedebileceğini iddia ediyor. Cihazın ayrıca sürekli performans için nispeten iyi bir termal yönetime sahip olduğu söyleniyor. 

Sony, sporcular için Float Run kulaklıklarını tanıttı