Galaxy S23 Ultra hataları bitmek bilmiyor

Galaxy S22 Ultra

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S23 Ultra, kabiliyeti ile olduğu kadar sorunlarıyla da adından bahsettirmeye devam ediyor.

Galaxy S23 Ultra hataları bitmek bilmiyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un en son çıkan üst seviye amiral gemisi Samsung Galaxy S23 Ultra’dır. Galaxy S23 Ultra kullanıcıları, önceden cihazın Android Auto’ya bağlanması konusunda zorluklar gibi bazı sorunlar bildirdiler. En yeni One UI 5.1 güncellemesinden sonra, belirli eski Galaxy cihazları önemli pil tüketimi sorunları yaşadı. Ancak, Galaxy S23 Ultra ile S-Pen bağlantısıyla ilgili yeni bir sorun internette dillendirilmeye başladı.

Samsung galaxy s23 ultra

Galaxy S23 Ultra, kullanıcıların cihazlarını daha hassas ve kontrollü bir şekilde çizmek, yazmak ve yönetmek için S-Pen kalemi içeriyor. Parmak dokunuşundan daha hassas giriş gerektiren notlar almak, çizimler yapmak veya diğer işleri yapmak isteyen herkes için bu büyük bir kolaylık. Ancak, bazı müşteriler, S-Pen’in sürekli olarak akıllı telefondan koptuğunu ve kullanılamaz hale geldiğini bildirdi.

Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 Ultra hataları bitmek bilmiyor

Galaxy S23 Ultra kullanıcıları, S Pen’i sıfırlama gibi birkaç çözüm önerdi. Kullanıcılar, Ayarlar uygulamasında “Gelişmiş Özellikler” menüsünü açmak için S Pen seçeneklerine erişmek, ardından üç noktalı düğmeye dokunarak sıfırlamak zorunda olabilir. Öte yandan “S Pen’i bağlı tut” seçeneği varsayılan olarak devre dışı bırakılıyor. Bunun amacı ise S Pen uzun süre kullanılmadığında pil ömrünü korumak. Ancak bu özelliği devre dışı bırakmak söz konusu sorunun bir başka olası çözümü olabilir. Kullanıcılar bunun için Ayarlar uygulamasını açmalı, “Gelişmiş özellikler”e gitmeli, “S Pen”i seçmeli ve bu işlevi etkinleştirmek için “Ek S Pen Ayarları“nı seçmelidirler.

samsung galaxy s23 ultra

Şu anda konuyla ilgili resmi bir açıklama yok ve Samsung henüz bu sorunu kabul etmedi. Şirketin mümkün olan en kısa sürede sorunla ilgilenip yama yayınlamasını umuyoruz. Galaxy S23 Ultra hataları bitmek bilmiyor.

HUAWEI WATCH D: Kan basıncı ölçümüyle çığır açıyor