Galaxy S23 serisi uygulama hatalarıyla başladı!

Screenshot 1

Samsung Galaxy S23 serisi bu ayın başlarında Unpacked etkinliğinde kullanıcıların karşısında çıkmıştı, büyük beklentiler altında tanıtılan seri için bazı şikayetler gelmeye başladı bile.

Samsung Galaxy S23 serisi büyük bekleyişin ardından nihayet piyasaya sürüldü. Ancak cihaz hakkında bazı uygulama sorunları hakkında geri bildirimler gelirken son olarak bazı kullanıcılar Android Auto özelliğiyle ilgili sorun yaşadıklarını iletti. Reddit ve Google destek forumlarındaki raporlara göre, bazı Galaxy S23 kullanıcıları cihazlarını arabalarıyla kablosuz olarak senkronize etmekte sorun yaşıyor ve araç devre dışı bırakıldıktan sonra Bluetooth eşleştirmesi otomatik olarak başarısız oluyor.

 Galaxy S23 serisi

Bazı kullanıcılar, telefonlarının düzgün şekilde bağlanmasını engelleyen eksik izinleri de bildirmektedir. Bu sorunun tüm Galaxy S23 kullanıcılarını etkilemediğini belirtelim . Pek çok kişi tüm özellikleri sorunsuz bir şekilde kullanabildiğini bildirirken, önemli sayıda kullanıcı da sorun yaşıyor. Bu, sorunun yazılımla ilgili olabileceği düşünülüyor.

Galaxy S22 serisi, geçen yıl piyasaya sürüldüğünde yine bu tür bir sorunla karışılaşılmıştı; kablolu ve kablosuz bağlantılarla ilgili sorunlar araç içi ekranlarda siyah bir görüntüye neden oluyordu. Mayıs ayında beta kanallarında bir düzeltme yayınlanmış olsa da, yamanın etkilenen tüm cihazlara ulaşması Ağustos ayına kadar sürdü. Galaxy S23 serisinde Android Auto ile ilgili sorunlara neyin neden olduğu belli değil, ancak hem Samsung’un hem de Google’ın sorunu hızlı bir şekilde halletmesi bekleniyor.

 

Apple, karma gerçeklik kulaklığını bu yıl WWDC’de tanıtacak