Galaxy S23 serisi satış başarısıyla göz dolduruyor

Samsung Galaxy S23

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni amiral gemisi serisi, selefine göre çok daha fazla ilgi görüyor.

Galaxy S23 serisi satış başarısıyla göz dolduruyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni amiral gemisi modellerini oluşturan Galaxy S23 serisi, Hindistan ve Güney Kore’de ön sipariş rekorları kırdıktan sonra, Samsung’un yeni amiral gemilerinin Fransa’da da büyük ilgi gördüğü açıklandı.

Samsung Galaxy S23

2-16 Şubat tarihleri ​​arasında Samsung.com ve Fransa’daki katılımcı perakendeciler, geçen yıl Galaxy S22 serisi için aldıklarının neredeyse iki katı kadar ön sipariş aldılar.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 serisi satış başarısıyla göz dolduruyor

Samsung, bir kez daha alıcıların %60’ının Galaxy S23 Ultra’yı tercih ettiğini bildirdi ve bu rakam, dünya genelindeki ortalamaya denk geliyor (Kore’den gelen raporla aynı). Herhangi bir şekilde, S23 Ultra alanların yaklaşık üçte biri (%35), Samsung.com’da mevcut olan özel renklerden birini seçti: Grafik, Limon, Gökyüzü Mavisi ve Kırmızı. Bunun yanında Galaxy S23 ve S23+ sadece dört standart renk seçeneğinin yanı sıra Grafik ve Limon renklerine sahip. Galaxy S23+ alıcılarının %26’sı ise işte bu iki özel renkten birini tercih etti.

Samsung Galaxy S23

Eğer henüz S23’ü almadıysanız, ön sipariş avantajlarını kaçırdınız. Ancak bu yeni amiral gemisinin sizin için hala avantajlı bir teklif sunmayacağı anlamına gelmiyor. Güney Koreli teknoloji devi pek çok ülkede yeni modelleri için cazip teklifler sunmaya devam ediyor. Bu yüzden siz de Samsung’un resmi sayfasından kampanyaları takip edebilirsiniz.

TikTok uzun videoları ödüllendirecek