Galaxy S23 kamerası hayal kırıklığı yaratabilir

s2323

Akıllı telefon dünyasının en önemli serilerinden biri olan Galaxy S23’ün çıkış tarihine daha epey zaman olsa da, bu cihazlar hakkında daha şimdiden iddialar dillendirilmeye başlandı.

Galaxy S23 kamerası hayal kırıklığı yaratabilir. Samsung’un amiral gemisi modellerini bünyesinde barındıran “S” serisi, akıllı telefon dünyasının da en önemli isimlerinden biri. Son olarak karşımıza Galaxy S22 serisiyle çıkan bu model, dünya genelinde oldukça iyi bir satış performansı yakalamış durumda. Bununla birlikte sızıntıları ve iddiaları seven teknoloji dünyası, Galaxy S23 serisi hakkında fısıldaşmaya daha şimdiden başladı.

s2323

Bildiğiniz üzere Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, S serisi modellerini yeni yılın ilk aylarında tanıtıyor. Bunun anlamı ise, S23 serisini görmemize daha çok uzun bir zaman var. Ancak daha şimdiden bu telefonun telefoto kamerası hakkında çok önemli bir iddia ortaya atıldı.

s23

Galaxy S23 kamerası hayal kırıklığı yaratabilir

Samsung’a yakınlığıyla bilinen bir internet sitesi tarafından dillendirilen iddiaya göre, Galaxy S23 serisinin iki modeli yani Galaxy S23 ve Galaxy S23 Plus modellerinde, seleflerinde kullanılan 10MP’lik telefoto sensörü kullanılacak. Aynı site Galaxy S23 Ultra modelinin bir değişiklik içerip içermeyeceği hakkında ise herhangi bir açıklama yapmadı.

Samsung Galaxy S23

Öte yandan akıllı telefon kullanıcılarını asıl korkutan şey, bu durumun yalnızca telefoto ile sınırlı kalıp kalmayacağı. Çünkü Galaxy S22 serisinde kullanılan arka kameraların hiç birinde herhangi bir gelişim olmadan aynı şekilde Galaxy S23 serisinde de kullanıldığını görmek kimseyi memnun etmeyecektir. Ancak dediğimiz gibi henüz bu serinin tanıtılmasına uzun bir zaman var. Eğer bu iddialar şu an için gerçekse bile, ilerleyen günlerde Samsung gelecek tepkilerin ardından bu kararından vazgeçebilir.

Instagram tüm videoları Reels’a dönüştürmeye hazırlanıyor