Galaxy S2 için Android 6 sürprizi!

galaxy s2 android guncelleme

Tam 5 yaşındaki Galaxy S2 için Android 6 Marshmallow sürümü görüldü. Bu ilginç detay cihazı hala kullananları sevindirecek.

Akıllı telefon tarihinin en önemli cihazlarından biri olan Samsung Galaxy S2 için Android 6 Marshmallow güncellemesini edinmek mümkün dersek ne dersiniz? Bu ilginç haberin detayları sizlerle.

Galaxy S2 için Android 6 Marshmallow güncellemesi

Galaxy S II veya Galaxy S2 olarak bilinen, 2011 yılında duyurulan emekli amiral gemisinde en güncel Android sürümünü kullanmak ilginç bir deneyim olacak. Samsung tarafından resmi olarak yayınlanmasa da CyanogenMod 13 ile bu mümkün. Bağımsız geliştiriciler tarafından yayınlanan özelleştirilmiş (Custom ROM) Android sürümü CyanogenMod ile Galaxy S2’ye Android 6 kurabilirsiniz.

CyanogenMod’un resmi internet sitesi üzerinde Galaxy S2 için Android 6 sürümü yayınlandı. İşletim sistemi CyanogenMod 13 NIGHTLY adını taşıyor. Ancak sadece Galaxy S2’nin uluslararası versiyonu olan i9100 model numrası için yayınlanmış durumda.

Bu işletim sistemi “Custom ROM” yani özel yapım ROM kapsamına giriyor. Hem Android 6’nın özelliklerinden hem de CyanogenMod platformunun sağladığı özelliklerden faydalanabiliyorsunuz. Geri kalan her şey ise zaten bilindik Android platformu.

5 yıllık eski bir amiral gemisinde en güncel Android sürümünün nasıl çalışacağı konusunda risk almak size kalmış. Tavsiyemiz, dosyalarınızı yedeklemeden böyle bir şey yapmamanız yönünde olacaktır. Bu tarz özelleştirilmiş ROM’ların yüklenmesi ve kullanımı sırasında oluşabilecek sorunlar tamamen kullanıcı sorumluluğunda oluyor.

Evcil hayvanınız için 10 giyilebilir ürün!