Galaxy S2 için Android 11 çıktı! Evet Galaxy S2!

Galaxy S2 için Android 11

Samsung’un 2011’de tanıttığı Galaxy S2 için Android 11 güncellemesi resmi olmayan bir şekilde yayınlandı. Peki, nasıl yüklenecek?

Çok sayıda cihaz için resmi olmayan çeşitli Android 11 güncellemelerine son günlerde şahitlik etmeye başlamıştık. Bugün ise Galaxy S2 için Android 11 güncellemesinin yayınlanması ile işler oldukça ilginç noktaya gitmeye başladı. LineageOS 18.1 sürümü ile resmi olmayan bir şekilde Android 11’e kavuşan Galaxy S2, şimdilik stabil bir deneyim sunmasa da son sürümü çalıştırması ile büyük ilgi çekecek gibi görünüyor.

XDA Kıdemli Üyeleri rINanDO, ChronoMonochrome ve diğer birçok geliştirici ile portlanan Android 11 şimdilik sorunlu çalışıyor. GT-I9100 kod numaralı S2 modeli için yayınlanan bu güncellemede Wi-Fi ve kamera sorunsuz çalışıyor. Ancak telefondan aramaları cevaplayabilirken, arama yapamıyorsunuz. GPS, FM Radyo ve video kayıt özellikleri ise maalesef ki şimdilik kullanılmıyor.

Galaxy S2 için Android 11

Kurulum söz konusu olduğunda, ROM, İzole Kurtarma (IsoRec) ile uyumlu. Bu da Odin aracılığıyla doğrudan flaşlayabileceğiniz anlamına geliyor. Eğer bu işlere meraklıysanız ve artık ölmüş olan S2’ye can vermek istiyorsanız buradan ROM’u telefonunuza flaşlayabilirsiniz.

Samsung Galaxy S21 fiyatları belli oldu

ROM atma işlemine geçmeden önce telefondaki verileri yedeklemeyi unutmayın. Android 11’i kurduktan sonra bütün verileriniz silinecek. Ayrıca bu sürümün günlük kullanım için önerilmediğini belirtelim. Çünkü telefon sadece Android 11’i çalıştırıyor ve diğer telefon özelliklerinden mahrum kalıyor. Bakalım ilerleyen günlerde ROM’un daha stabil sürümü çıkacak mı?