Galaxy S10 dayanıklılık testinde!

maxresdefault 8

Hatırlanacağı üzere Güney Koreli teknoloji devi yeni S serisi modellerini geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Peki Samsung’un kısa süre önce satışa sunduğu Galaxy S10 ne kadar dayanıklı?

Samsung 20 Şubat’ta gerçekleştirdiği etkinlikte S serisinin yeni modellerini tanıtmıştı. Güney Koreli şirketin gerçekleştirdiği etkinlik sonrası raflardaki yerini alan S modelleri genel anlamda kullanıcıların beklentilerini karşılamayı başardı.

Ülkemizde de beklentilerin altında bir etiketle satışa sunulan yeni S modelleri dayanıklılık anlamında da sınıfı geçmeyi başardı.

Malum, Galaxy S10 ülkemizde 6499TL’lik fiyatı ile raflardaki yerini aldı. Dolayısıyla insanlar bu kadar para verdikleri bir telefonun ne derece dayanıklı olduğunu merak ediyorlar.

Galaxy S10 ne kadar sağlam? İşte yanıtı!

Bilindiği üzere kablosuz şarj teknolojisini destekleyen modellerin arka yüzü de cam ile kaplı. Nu sebepten ötürü telefonu nasıl düşürürseniz düşürün, büyük bir zarara uğramanız içten bile değil. Çünkü telefonun arka tarafında bulunan camın değişim maliyeti de hayli yüksek. Doğal olarak alacağınız telefonun ne derece sağlam olduğu bütçeniz için de önem arz ediyor.

Genel itibariyle telefonlar üzerinde yaptığı dayanıklılık testleriyle bilinen JerryRigEverything’in son konuğu S10 oldu. S10 modeline de diğer telefonlara yapılan çizilme, bükülme ve düşme testleri uygulandı.

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli bu testlerden az bir zararla çıkmayı başardı. Dilerseniz Galaxy S10 sağlamlık testi ile ilgili bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.

iPhone XS ve Galaxy S10+ karşılaştırması için tıklayın