Galaxy S10 5G Türkiye’de satışa sunulacak mı?

Galaxy S10 5G

5G destekli Galaxy S10 5G’nin satışa sunulacağı ülkeler bugün açıklandı. Peki, 2020 yılında Türkiye’nin de 5G’ye geçeceğini bilen Samsung, bu modeli ülkemizde satışa sunacak mı?

LTE yani 4G’den sonra dünya 5G‘ye geçmek için kolları sıvamıştı. Türkiye de LTE’ye geçiş sırasında çok akıllıca bir hamle yaparak altyapı sistemini 5G için hazırlamış ve 4G’ye 4.5G demişti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan‘ın açıklamalarına göre 5G ülkemizde 2020 yılında kullanıma sunulacak. Samsung da geçtiğimiz gün düzenlediği etkinlikte 5G uyumlu Galaxy S10 modelini tanıtmıştı. Bu modelin ülkemizde satılıp satılmayacağı ise merak konusu olmuştu.

Galaxy S10 5G ve Türkiye bilmecesi

Bugün Samsung cephesinden Galaxy S10‘un 5G modelinin hangi ülkelerde satışa sunulacağı açıklaması geldi. Galaxy S10 5G modeli ilk olarak İngiltere, İspanya, İsviçre, Fransa, İtalya, Almanya, Güney Kore ve Amerika’da kullanıma sunulacak.

2020’de 5G’ye geçeceğimizi bilen Samsung, muhtemelen Galaxy S11‘in 5G sürümü ile ülkemize giriş yapacak. Yani bu yıl 5G tabanlı Galaxy S10 ülkemizde maalesef ki satışa sunulmayacak.

galaxy s10 vs iphone xs max 1

Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Fold tanıtıldı!

Galaxy S10E tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı!

Çatı model Galaxy S10+ tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı!

Galaxy S10 tanıtıldı! İşte özellikleri!

Galaxy Watch Active, Galaxy Fit ve Galaxy Buds tanıtıldı!