Galaxy Note 8 Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor!

galaxy note 8 10

Bugün tanıtılan Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 8 Türkiye fiyatı ile dudak uçuklattı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden biri olan Samsung, uzun bir süredir Note serisinin yeni modeli üzerinde çalışıyordu. Geçtiğimiz sene yaşanan Note 7 fiyaskosundan ötürü, Note 8 modeline ayrı bir önem veren Güney Koreli teknoloji devi, merakla beklenen modelini geçtiğimiz saatlerde tanıttı.

Galaxy Note 8 genel itibari ile söylentilerde belirtildiği gibi bir model olarak karşımıza çıktı. Telefonun özellikleri hakkındaki yazımıza dilerseniz buradan göz atabilirsiniz.

Note 8 hakkında en çok merak edilen konulardan birisi de telefonun fiyatıydı. Hatırlanacağı üzere Galaxy S8, ülkemizde ilk olarak 3999 TL bandından satışa sunulmuş ve büyük tepki toplamıştı. Sonrasında Samsung Türkiye, Galaxy S8 ve S8+’ın fiyatını aşağıya çekmişti.

Tüm bu olanlardan sonra Samsung Türkiye’nin iyi bir ders çıkardığı düşünülüyordu ki, Galaxy Note 8 Türkiye fiyatı ile durumun pek de sanıldığı gibi olmadığı anlaşıldı. Samsung Türkiye global Galaxy Note 8 lansmanı ile eş zamanlı olarak düzenlediği etkinlikte, Galaxy Note 8 Türkiye fiyatı ile ilgili bilgileri de paylaştı.

Buna göre Galaxy Note8 Türkiye fiyatı 4999 TL olarak belirlenmiş durumda. Yani Note 8’i satın almak isteyenler kabaca 5000TL’yi gözden çıkarmak zorundalar diyebiliriz. Açıkçası belirlenen bu meblağ ile Note 8’in Türkiye’de geniş çevrelere hitap etmesi oldukça güç görünüyor.

Dip not olarak şunu da belirtelim. Muhtemelen Samsung Türkiye, kullanıcıların nabzını ölçüp Note 8 fiyatını ilerleyen günlerde aşağıya çekecektir. O yüzden bu telefonu almak için aceleci davranmamanızı tavsiye ederiz.