Galaxy Note 9 hakkındaki ilk detaylar ortaya çıktı!

galaxy s9

Note 7’nin çöküşünün ardından Galaxy Note 8 ile müthiş bir toparlanma süreci yaşayan Samsung, şimdiden Galaxy Note 9 üzerinde çalışmaya başlamış görünüyor. Güney Kore’den sızdırılan bilgilere göre, Samsung 2018 ile birlikte Note 9 testlerine de başlamayı düşünüyor. Hatta cihazın kod ismi bile şimdiden belirlenmiş durumda.

Galaxy Note 9 üretimi ilk çeyrekte başlıyor

Bilindiği üzere Samsung Galaxy S8 modeliyle birlikte yeni bir tasarım çizgisine geçiş yaptı. Bu geçiş Note8 modelinde de devam etti. Genel kanı S8+’a benzeyen yapısıyla Note8’in satış rakamları bazında pek de başarılı olamayacağı yönündeydi.

Fakat Note8 özellikle Güney Kore’de son derece başarılı bir satış performansı ortaya koydu. Geçtiğimiz yıl yaşanan Note 7 fiyaskosu sonrası, kimse Samsung’un Note serisini bu kadar hızlı toparlayacağını beklemiyordu. Note 8 ile gelen başarı, Güney Koreli teknoloji devini bir sonraki Note modeli için de motive etti.

Güney Kore’den sızdırılan bilgilere göre, Samsung Galaxy Note 9 üzerinde çalışmalara çoktan başlamış durumda. Hatta 2018’in ilk çeyreğinde Note 9 prototipinin üretilmesi bekleniyor. Güney Koreli teknoloji devi, yeni Note modeli için “Crown” kod ismini kullanacakmış. Elbette bu haberlerin şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.

Keza, Galaxy Note 9’dan önce, Galaxy S9 ve S9+’ın satışa sunulacağını da hatırlatalım. Yani Note 9 söylentileri için bile önümüzde uzun bir zaman bulunuyor.