Galaxy Note10 tasarımı böyle olacak

note10 1

#İŞBİRLİĞİ

Samsung’un önümüzdeki dönemde tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note10 nasıl bir tasarıma sahip olacak? İşte bu sorunun yanıtı.

Hali hazırda akıllı telefon sektörünün zirvesinde yer alan Samsung, şu aralar yeni Note modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Malum, son dönemde Huawei’nin yaşadığı skandallar en çok Samsung’un işine yaradı. Eğer Huawei ABD tarafından frenlenmeseydi, muhtemelen önümüzdeki yıllarda Samsung’un tahtını ele geçirebilirdi. Fakat mevcut şartlarda Çinli üreticinin dünyanın 1 numarası olma hayalleri başka bahara kaldı diyebiliriz.

Note10 tasarımıyla dikkat çekiyor

Huawei’nin yarış dışı kalması Güney Koreli teknoloji devinin de kafasını rahatlatmış durumda. Malum, Samsung önümüzdeki Ağustos ya da Eylül ayında yeni amiral gemisi modelini tanıtacak. uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan Galaxy Note10 modeli önümüzdeki birkaç ay içerisinde resmiyet kazanmış olacak. Peki Note serisinin yeni modeli nasıl bir tasarımla karşımıza çıkacak? Dilerseniz sızdırılan son görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

galaxy note10

Bu görselde kafa karıştıran tek detay ise ön tarafta yalnızca 1 kamera yer alması. Malum, S10+ modelinde çift selfie kamerası mevcuttu. Dolayısıyla genel kanı Note10’da da çift ön kameranın kullanılacağı yönündeydi.

Elbette şunu da unutmamak gerekiyor. Belki de Samsung çift ana kamerayı 5G destekli Galaxy Note10 modelinde kullanacak. Bekleyip göreceğiz.

Sudan ucuz Redmi 7A resmiyet kazandı