Galaxy Note Edge Avrupa’ya Taşınıyor

samsung galaxy note edge1

Sınırlı sayıda üretilen ve ilk başta sadece Güney Kore’de satışa sunulan Samsung Galaxy Note Edge, önümüzdeki haftalarda Avrupa’ya da taşınacak.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 4’ü geçtiğimiz aylarda görücüye çıkaran Güney Koreli teknoloji devi Samsung, aynı etkinlikte Samsung Galaxy Note Edge‘i de resmi olarak tanıtarak teknoloji dünyasını şaşırtmayı başarmıştı. Gövdenin kenarını da saran kavisli ekranı ve şık tasarımıyla dikkat çeken Galaxy Note Edge kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanmış olsa da, telefonun sınırlı sayıda üretileceği ve sadece 1 milyon cihazın satışa sunulacağı duyurulmuştu.

Samsung-Galaxy-Note-Edge-frost

Şimdilik sınırlı sayıda üretilen Samsung Galaxy Note Edge ilk başta sadece Samsung‘un anayurdu olan Güney Kore’de piyasaya sürülmüş ve bir süre böyle kalmış olsa da, telefonun kullanıcılardan gördüğü yoğun ilgi ve Samsung’un diğer telefonlarının beklendiği kadar satmaması telefonun diğer pazarlara da taşınmasının önünü açtı. Note Edge’i geçtiğimiz günlerde ABD’de satışa sunan Samsung, telefonu şimdi de Avrupa’daki kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Telefonun önümüzdeki günlerde aralarında Almanya, Rusya, Birleşik Krallık ve İspanya’nın da yer aldığı 18 Avurpa ülkesinde satışa sunulacağı belirtiliyor.

Yeni Microsoft Telefonlardan İlk Görüntüler