Galaxy Note 3 Esnek Ekranlı Oled Geliyor

Galaxy Note 3 Esnek Oled

Güney Kore’ de teknoloji şirketlerinin başbelası bir medyanın haberine göre Galaxy Note 3′ ün yeni Esnek Oled ekran akılı telefonu 25 Ekim’ de piyasaya sürülecek.

Son yıllarda Galaxy ve Galaxt Note serisi ile akıllı telefonlar piyasasında devleşen Samsung, bu başarısını devam ettirmek için yeni arayışlara giriyor. Samsung’ un yeni piyasaya sürdüğü Galaxy S4′ den sonra bu kez de esnek Oled ekranlı Galaxy Note 3′ ün piyasaya sürülmesi merakla bekleniyordu. 8 çekirdekli olması beklenen Note 3 ‘ün istenilen esnekliğe kavuşması sağlandıktan sonra Samsung’un ilk olarak bu telefonu piyasaya sürmesi bekleniyordu. Ve beklenen zaman geldi.

Galaxy Note 3 Esnek Oled
Galaxy Note 3 Esnek Ekran

Galaxy Note 3 için beklenen tarih Samsung’ dan önce Güney Kore’ li medyadan geldi. Samsung’ un sınırlı sayıda üreteceği bu yeni Galaxy Note 3 akıllı telefonu, elastik ekran ile geliyor. Bu elastikiyetini plastik metaryelden alan Galaxy Note 3, kendi sınıfına göre daha ince ve aydınlık bir görüntü sağlayacak. Daha kırılgan olacakmış gibi gözükse bile, plastik maddeden yapıldığı için, diğer akıllı telefonlara nazaran, elden düşerek kırılmaya ve darbelere daha dayanıklı olacak.

Başta Güney Kore olmak üzere gözde pazarlarında piyasaya sürüleceği de gelen haberler arasında.