128 GB’lık Samsung Galaxy Note 5 ve Galaxy Edge+

Samsung Galaxy Note 5 S6 Edge Plus

Samsung’un yeni akıllı telefonları Galaxy Note 5 ve Galaxy Edge + geçtiğimiz gün içerisnde tanıtıldı. Fakat bu yeni telefonlarla ilgilenen birçok kullanıcının aklına takılan bir soru var. Samsung bu yeni akıllı telefonlar üzerinde neden Micro SD Card slotu kullanmadı?

Galaxy Note 5 ve Galaxy Edge +’ın sadece 32 ve 64 GB’lık modellerinin olması akla gelen birçok soruyu da çıkmaza soktu diyebiliriz. Samsung’un da bu konuyu düşünmüş olmalı ki bu iki yeni akıllı telefon için 128 GB’lık modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Tabii ki bunlar sadece dedikodular ile sınırlı değil Samsung’un web sitesi ve T-Mobile’ın web sitesi üzerinde bu yeni model konfirme edilmiş durumda.Samsung-Galaxy-Note-5-S6-Edge-Plus

128 GB’lık modelin sonradan Galaxy Note 5 ve Galaxy Edge+’ın yol haritasına eklendiği ise çok belli. Çünkü 32 ile 64 GB3lık modellerde görüldüğümüz renk çeşitliliğini 128 GB^lık modellerde görmüyoruz. Mesela Samsung’un web sitesinde 128 GB’lık model için sadece siyah renkli modelin olduğu yazıyor. Samsung gelecek dönemde bu yeni iki telefon için yüksek kapasiteli ve farklı renk varyasyonlarında modeller çıkaracaktır fakat 128 GB’lık versiyonun şimdilik aceleye geldiği çok belli.

Samsung Galaxy Note 5 tanıtıldı