Galaxy Note Edge’in Çıkış Tarihi Doğrulandı

samsung galaxy note edge1

Eylül ayında resmi olarak tanıtılan ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Galaxy Note Edge’in çıkış tarihi nihayet Samsung tarafından resmi olarak açıklandı

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 4‘ü geçtiğimiz ay Berlin’de düzenlenen IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Note 4’ün yanı sıra Galaxy Note Edge’i de görücüye çıkararak teknoloji dünyasını şaşırtmıştı. Telefonun kenarını saran ekranı ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken Galaxy Note Edge kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanmış olsa da, telefonun pazarı test etmek için hazırlanmış bir prototip olduğu ve sadece sınırlı sayıda cihazın piyasaya sürüleceği duyurulmuştu.

samsungnote

Bu yüzden Samsung’un Galaxy Note Edge‘i dünya genelinde satışa sunması beklenmiyor olsa da, başta ABD olmak üzere birkaç seçkin pazardaki kullanıcılar çok yakında merakla bekledikleri telefona kavuşabilecekler. Telefonun çıkış tarihi hakkında şu ana kadar sessiz kalan Samsung, nihayet Note Edge’in 14 Kasım’da ABD’de satışa sunulacağını duyurdu ve daha önce çıkan söylentileri doğrulamış oldu. Telefonun ABD’deki fiyatının ise yaklaşık 950 dolar olacağı söyleniyor. Note Edge yenilikçi tasarımıyla dikkat çekici bir cihaz olsa da 950 dolar bir akıllı telefon için oldukça yüksek bir fiyat olarak değerlendiriliyor.

Huawei Honor 6 Avrupa’ya Taşındı