Samsung Galaxy Edge Satışa Sunuldu!

Samsung Galaxy Edge Satisa Sunuldu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ilk olarak Güney Kore pazarında satışa sunduğu Galaxy Edge, Türkiye’de de satışa çıktı.

Samsung ailesinin en yeni üyesi olan kıvrımlı ekrana sahip Galaxy Edge, belli noktalarda ve sınırlı sayıda satışa sunulmuş durumda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hızlı şarj özelliği ile öne çıkan cihaz Türkiye pazarında belli noktalarda ve sınırlı sayıda satışa sunuldu. Kavisli ekranı ile dikkatleri üzerine çeken Galaxy Edge, 5.6 inçlik Super AMOLED ekrana sahip. Deklanşöre basıldığında kamera lensinin titremesi nedeniyle oluşan bulanıklığı engelleyen akıllı OIS özelliğinide barındıran Note Edge, Çoklu Pencere ve Hızlı Şarj gibi özellikleriyle de piyasada öne çıkmayı başarıyor.

Cihazda hava durumu, saat, haber akışı gibi birçok bildirim kıvrımlı ekran sayesinde görüntülenebiliyor. 2560 x 1600 piksel çözünürlükte ve 524 ppi piksel yoğunluğuna sahip cihazda 5.6 inç Super AMOLED ekran yer alıyor. Gorilla Glass 3 ile kaplı olan cihaz 8,3 mm kalınlığıyla Galaxy Note 4’ten 0,2 mm daha ince. 174 gram ağırlığı bulunan cihaz 2.7 GHz hızında Snapdragon 805 işlemciden gücünü alıyor. Adreno 420 grafik işlemciyi barındıran Note Edge, 3GB RAM ve 32 – 64 GB dahili hafıza seçenekleri ile kullanıcılarını bekliyor.

Minecraft’ın Yapımcısına Kazandırdıkları!