Yeni Maserati Levante ortaya çıktı!

Maserati Levante

İtalyan otomotiv devi Maserati, SUV segmentindeki amiral gemisi Levante’yi yeniledi. Yenilenen Maserati Levante, geçtiğimiz günlerde İngiltere’de düzenlenen 2018 Goodwood Festival of Speed etkinliğinde ortaya çıktı. İşte detaylar.

Bir dizi güncellemeden sonra ortaya çıkan yeni Maserati Levante, Batı Sussex-İngiltere’de büyük ilgi gördü. Giriş seviyesinde 3.0 litrelik V6 benzinli motor ile gelecek olan yeni Levante, 61.425 avro başlangıç fiyatlarıyla Avrupa’da alıcı bulacak. Öte yandan yeni giriş seviyesi modelinde kullanılan V6 motor oldukça iyi performans rakamlarına sahip.

Yeni V6, Maserati Levante’yi sadece 6 saniye 0-100 km/s hıza ulaştırıyor. Öte yandan araç, maksimum 250 km/s hız sınırına sahip. Ayrıca, mevcut modele göre çok daha iyi bir yakıt ekonomisine sahip olan yeni Lavente’nin yakıt ekonomisi değerleri 24.4 mpg iken CO2 emisyon çıkışı ise 280g / km olarak hesaplandı.

Yeni V6 benzinli motor seçeneği, mevcut motor yelpazesindeki 273 beygir güç çıkışına sahip 3.0 litrelik V6 dizel ve 425 beygir gücündeki 3.0 litrelik V6 benzinli performans seçeneği arasında konumlandırılacak.

Yeni Maserati Levante, Porsche Cayenne’ye rakip olarak geliyor!

2018 Goodwood Festival of Speed etkinliğinde boy gösteren giriş seviyesindeki Levante için iki farklı varyant yolda. Geçtiğimiz günlerde Levante için iki farklı V8 varyant açıklandı. Bunlar 542 beygir gücündeki 3.8 litrelik V8 motor ile donatılan Levante GTS ve 582 beygir çıkışı ile serinin en üst sıralarında yer alacak olan Levante Trofeo modelleri.

Porsche Cayenne Coupe, lansman öncesi görüldü!

Maserati Levante