Galaxy Note 8 ve Galaxy Note 9 tasarım karşılaştırması

galaxy note 8 ve galaxy note 9

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon sektöründe lider konumunda bulunan Samsung, önümüzdeki Ağustos ayında yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9’u tanıtacak. Peki Galaxy Note 8 ve Galaxy Note 9 tasarım anlamında birbirlerinden ne kadar farklı? İşte yanıtı.

Hali hazırda sektörün lider ismi konumunda bulunan Samsung, bu başarısını orta segmentteki model yelpazesine borçlu diyebiliriz. Keza Güney Koreli teknoloji devinin üst seviyedeki modelleri o kadar da kapış kapış satılmıyor. Hatta bu sene çıkan S9 ve S9+ ile S serisi satışlarının da düştüğünü söylemek yanlış olmayacaktır.

Elbette S serisindeki satışların düşük seyretmesinin birden fazla nedeni mevcut. Fakat bu noktadaki temel eksiklik Samsung’un tasarım anlayışını değiştirmemekte ısrarcı olması.

Galaxy Note 8 ve Galaxy Note 9

Pazardaki hemen hemen bütün üreticiler uçtan uca ekranlı, çentikli tasarım çizgisine geçerken, Samsung S8 ile tanıttığı Infinity Display tasarımında kalmakta ısrarcı. Görünen o ki bu ısrar yüzünden Galaxy Note 8 ve Galaxy Note 9 arasında da önemli bir farklılık bulunmayacak.

galaxy note 8 ve galaxy note 9 2

Galaxy Note 9 çıkış tarihi belli oldu