Samsung’un Galaxy Note 8’den beklentisi hayli yüksek

note 8 1

Samsung’un önümüzdeki dönemde satışa sunulması beklenilen yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 8 ne zaman ön siparişe sunulacak? İşte detaylar.

Samsung’un şu aralar Galaxy Note 8 üzerine yoğunlaştığı zaten bilinen bir gerçek. Telefonun yapım ve geliştirme aşamasının şu anda tamamlandığını hatta seri üretime geçildiğini de biliyoruz. Güney Koreli firma, Note 8 modeli için 23 Ağustos’ta global çapta bir etkinlik düzenleyecek. Aynı Galaxy S8 ve S8+’ta olduğu gibi özel bir etkinlikle tanıtılacak olan Note 8’in 1 hafta sonra da ön siparişe sunulması bekleniyor.

Yeni sızdırılan bilgilere göre, 1 Eylül ile 10 Eylül tarihleri arasında Galaxy Note 8 ön siparişte olacak. Samsung, telefonu ön sipariş ile satın alanlara bazı hediyeler de verecek. Note 8’in resmi satışı ise 15 Eylül’de start alacak.

Note 8 içi belirlenen 10 günlük ön sipariş sürecinin Galaxy S8’den daha kısa olduğunu söylemek mümkün.

Öte yandan, Güney Koreli teknoloji devinin Note 8’den beklentisinin hayli büyük olduğu da belirtiliyor. Zira Note 8’in Note 7 ve Note 5 modellerinden daha fazla ön sipariş alacağı iddia edilmekte.

Galaxy Note 8 hakkındaki son iddia ise, telefonun 3D Touch benzeri bir özellikle gelebileceği. Bu bilgi Güney Koreli bazı kaynaklar tarafından da doğrulanmış durumda. Elbette yine de kesin bilgiler için 23 Ağustos tarihini beklememiz gerekecek.