Galaxy Note 4 Yarın Ön Siparişe Sunuluyor

Galaxy Note 4 Yarın Ön Siparişe Sunuluyor

Samsung merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 4’ü yarın ön siparişe sunacağını ve 17 Ekim’de de piyasaya süreceğini açıkladı.

Bu ayın başında Berlin’de düzenlenen IFA 2014 kapsamında yeni ürünlerini görücüye çıkaran Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un etkinlik kapsamında resmi olarak tanıttığı ürünleri arasında merakla beklenen Galaxy Note 4 ve Galaxy Note Edge de yer alıyordu. Kullanıcılardan yoğun ilgi gören Galaxy Note 4’ün çıkış tarihi hakkında açıklamalarda bulunan Samsung, telefonun yarın ön siparişe sunulacağını ve 17 Ekim’de de ABD’de piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Galaxy-Note4-1

Samsung‘un şu ana kadar piyasaya sürdüğü en gelişmiş akıllı telefon olarak lanse edilen Galaxy Note 4‘ün donanımsal özellikleri arasında 5.7 inç 2560 x 1440-piksel Super AMOLED dokunmatik ekran, 16 megapiksel arka kamera, 3.7 megapiksel ön kamera, 2.7 GHz dört çekirdekli işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza ve 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği yer alıyor. Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonuyla birlikte tanıtılan Galaxy Note Edge’in ne zaman ön siparişe sunulacağı ve piyasaya sürüleceği ise şimdilik resmi olarak açıklanmış değil.

Windows 9′dan Bir Görüntü Daha Sızdı