Galaxy S8 çıkış tarihi sızdırıldı

galaxy s8 1

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8 ne zaman çıkacak? Bu sorunun yanıtı sonunda netlik kazandı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Akıllı telefon pazarının 1 numarası konumunda bulunan Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8’in en zaman çıkacağı netlik kazandı. Sızıntı dünyasının önemli isimlerinden Evan Blass, Galaxy S8 çıkış tarihine ilişkin önemli bilgiler paylaştı.

Blass, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Galaxy S8’in 28 Nisan’da satışa sunulacağını iddia etti.

Daha önce ortaya çıkan söylentilerde, Galaxy S8’in 21 Nisan’da kullanıma sunulacağı belirtiliyordu.

Blass, bu gecikmenin nedeni hakkında herhangi bir açıklamada ise bulunmadı. Fakat durum hakkındaki genel kanı, Snapdragon 835’in stok sıkıntısından ötürü Galaxy S8’in 1 hafta gecikmeli olarak satışa sunulacağı yönünde.

Öte yandan, Samsung’un Note 7’de yaşadığı talihsizliklerin tekrarlanmaması için bazı ek tedbirlere başvurduğu da ortaya çıkan söylentiler arasında bulunuyor.

Hatırlanacağı üzere Samsung, Note 7 üretimi sırasında bazı testlerin uzun sürdüğü için es geçildiğini itiraf etmişti. Galaxy S8’de de benzer bir sorunla karşılaşmak istemeyen Güney Koreli teknoloji devi bu sefer işi sıkı tutuyormuş gibi görünüyor.

Dip not olarak belirtelim. Galaxy S8, bu ayın sonunda 29 Mart’ta düzenlenecek olan özel bir etkinlikle tanıtılacak. Telefonun bu tanıtımın ardından belli başlı bölgelerde ön siparişe sunulması da bekleniyor. Bu bölgelerin içerisinde Türkiye’nin olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.