Galaxy Note 8 kullanıcıları, bunu sakın denemeyin!

note 8

Samsung’un kısa süre önce satışa sunduğu yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 8 hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre Note 8 şarj seviyesi yüzde 0’a düştüğünde bir daha açılmıyor ve şarj da olmuyor. Peki Samsung bu konu hakkında neler söyleyecek? Gözler Güney Koreli teknoloji devine çevrilmiş durumda.

Galaxy Note 8, Note 7 ile aynı kaderi mi paylaşacak?

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene satışa sunulan Note7, son derece iyi bir başlangıca imza atmıştı. Fakat telefon satışa sunulduktan kısa bir süre sonra, Note 7’lerin batarya kaynaklı patlama riski ile karşı karşıya olduğu anlaşılmış ve tüm telefonlar piyasadan geri toplatılmıştı. Ayrıca Samsung, üretim bandındaki Note 7’leri de satışa sunmadan depoya göndermiş ve üretimi durdurma kararı almıştı.

Samsung’un yaşadığı bu büyük fiyasko sonrasında gözler Note 8’e çevrilmişti. Sonuç olarak Galaxy Note 8, kısa süre önce satışa sunuldu. Telefonla ilgili şimdiye kadar bir şikayet gelmemişti ki, geçtiğimiz günlerde Samsung’un canını sıkacak bazı iddialar ortaya atıldı.

Bu iddialara göre bazı Note 8’lerin şarj seviyesi yüzde 0’a düştüğünde telefon bir daha şarj olmuyor ve bir daha açılmıyor.

Forumlarda paylaşılan bilgilere göre, bu durumu yaşayan bazı kullanıcılar Note 8’ini serviste yenisiyle değiştirmiş durumda. Samsung’dan konu hakkında kapsamlı bir açıklama gelmiş değil. Dahası bu sorunun hangi model numarasına sahip Note 8’lerde olup olmadığı da bilinmiyor. Zira kimse telefonunu yüzde 0 seviyesine kadar bekletip sonrasında böyle bir kumar oynamak istemiyor. Bakalım Güney Koreli teknoloji devi konu ile ilgili net bir açıklama yapacak mı? Merakla bekliyoruz.

Galaxy S9’da kulaklık girişi olacak mı?