Galaxy Note 10’da fiziki tuş olmayacak!

Note 10

Samsung’un önümüzdeki aylarda tanıtacağı Galaxy Note 10 modelinde 3.5mm kulaklık girişi ve fiziki tuşun olmayacağı sızdı. Bakalım Note 10 nasıl olacak?

Samsung‘un yıl sonuna doğru tanıtması beklenen Galaxy Note10 modeli hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Daha önce 6.28 inç büyüklüğünde ekran ile geleceği söylenen telefon, 1,440 x 3,040 piksel çözünürlük sunacak.

Galaxy Note 10 nasıl olacak?

Note 10’da Qualcomm’un 2019 yılı amiral gemisi modellerinde yer alan Snapdragon 855 yonga seti yer alacak. RAM konusunda 8 GB ve 12 GB RAM opsiyonlarına yer vermesini beklediğimi Samsung, 5 farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkacak.

Bugün iste Note 10 modelinin fiziki tuş barındırmayacağı ortaya çıktı. iPhone X/Xr/Xs ve Pixel modellerinde olduğu gibi gesture’lar ile kontrol edilecek olan telefonda 3.5mm kulaklık girişi de yer almayacak. Kulaklık UBS Type-C noktasından bağlanacak.

Huawei Android Q Beta programına geri alındı! Peki, Çin karşılığında ne verdi?

Telefonun arka bölümünde üçlü arka kamera kurulumu yer alacak. Ön bölümde ise Galaxy S10 modellerinde olduğu gibi kamera nokta şeklinde ekranın orta/üst bölümüne konumlandırılacak.

Galaxy Note 10