Galaxy M54 ekranı ciddi anlamda fark yaratacak

Galaxy A53

Samsung’un orta segmentteki en önemli serilerinden biri olan M, yeni modelleriyle sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Peki M serisinin yeni modelleri kullanıcılara neler vaat ediyor? İşte M54 ile ilgili son detaylar.

Galaxy M54 ekranı ciddi anlamda fark yaratacak. Bilindiği üzere Güney Koreli teknoloji devi zaten üst seviye modellerinde yüksek ekran tazeleme hızları kullanıyordu. Şimdi bu durum orta segment cihazlar için de geçerli olmaya başladı.

Samsung Galaxy S23

Sızdırılan son bilgilere göre Samsung’un önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni orta segment modelinde 160Hz’lik bir ekran kullanılacak. Orta segmentte yer alan pek çok modelin 90 Hz’lik ekranlar kullandığını hesaba katarsak M54 5G’nin bu anlamda rakiplerinden ayrıldığını söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S21, One UI 3.1.1 güncellemesi alıyor

Galaxy M54 ekranı ciddi anlamda fark yaratacak

Öte yandan bu ekranın Super AMOLED teknolojisine sahip olacağı ve 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde olacağı da sızdırılan bilgiler arasında. Henüz netleşmiş olma da telefonun arka kısmında yine plastik bir kapak kullanılması bekleniyor. Delikli ekran tasarımıyla gelecek olan modelde 3’lü ana kamera kurulumu yer alacak. Ön yüzde ise tek bir selfie kamerası bulunacak.

Galaxy Z Fold 4 40 bin

M54 5G’nin diğer detaylarının ise önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Bu arada dip not olarak belirtelim. Telefonun Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz netleşmiş değil. Fakat gelse de çok ucuz bir etikete sahip olmayacağını söyleyebiliriz. Keza en son çıkan M serisi cihazlar da fiyat tarafında 11000 TL’nin üzerinde etikete sahipti.

Türkiye’de öğretmen ABD’de porno yıldızı oldu!