Galaxy J5 2017 özellikleri sızdırıldı

galaxy j7 2017

Samsung’un giriş segmentindeki J serisi için yeni bir model daha su yüzüne çıktı. İşte Galaxy J5 2017 özellikleri ve detayları.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Samsung şu aralar 29 Mart’ta gerçekleştireceği özel etkinliğe odaklanmış durumda. Yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8’i ve S8 için hazırladığı aksesuarları bu etkinlikte tanıtacak olan Güney Koreli teknoloji devi, diğer yandan da farklı modeller için çaba sarf ediyor. Bu modellerden birisi de Galaxy J5 2017.

Samsung tarafından daha önce duyurulmuş olan Galaxy J3 2017 ve Galaxy J7 2017 önümüzdeki günlerde satışa sunulacak. Bu iki modelin haricinde yeni bir Galaxy J modelinin de satışa sunulacağı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Geekbench’te ortaya çıkan bu yeni modelin Galaxy J5 2017 ismi ile çağırılacağı tahmin ediliyor. Wi-Fi Alliance ve GeekBench’te SM-J530FM ismi ile listelenen cihaz özellikleriyle giriş segmentine hitap ediyor.

Gücünü Samsung tarafından geliştirilen Exynos 7870’ten alan cihaz sistemini 2GB RAM ile destekliyor. 32GB’lık dahili hafızaya sahip olan telefonda MicroSD desteği de bulunuyor. Kutudan ilk çıktığında Android 7.0 Nougat ile çalışacak olan SM-J530FM’in diğer teknik özellikleri hakkında bir bilgi ise henüz açığa çıkmış değil.

Öte yandan Galaxy J5 2017’nin diğer J modellerinden kısa bir süre sonra satışa sunulacağı da sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Yine de net bir çıkış tarihi belirtilmiş değil.