Galaxy F52 5G Snapdragon 750 ile geliyor

4 19

Samsung, yeni bir Galaxy F serisi modelini resmen açıkladı. Samsung Galaxy F52 5G olarak adlandırılan model , Şubat ayında Galaxy F62’nin  tanıtılmasından sadece birkaç ay sonra geliyor .

3 4

Teknik özellikler açısından Samsung Galaxy F52 5G, 2408x1080p FullHD + çözünürlüğe sahip 6,6 inç TFT LCD ekrana sahip. Ekran, ekranın sağ üst köşesinde bulunan bir delik tasarımına sahip. 16 megapiksellik dev bir selfie sensörüne ev sahipliği yapıyor. Tasarım aynı zamanda cihaza daha yüksek bir ekran-vücut oranı sağlar ve kullanıcılara sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunar. Ekran ayrıca 120 Hz yenileme hızı desteğiyle geliyor.

Galaxy F52 5G, 8GB RAM ile eşleştirilmiş bir Qualcomm Snapdragon 750G işlemci tarafından desteklenmektedir. Cihaz ayrıca genişletilebilir 128GB dahili depolama ile birlikte gelir. Depolamanın şaşırtıcı bir 1 TB’a kadar genişletilmesine olanak tanıyan yerleşik bir microSD yuvası var.

2 69

Kamera açısından, F52 5G arka tarafta bir Dörtlü kamera kurulumu barındırıyor. Sensörler, arka panelin sağ üst köşesindeki dikey bir modülde istiflenir. Sensörler, 8MP ultra geniş sensör, 2MP derinlik ve 2MP makro kamera ile birlikte çalışan 64MP birincil kamera içerir.

Ekranın yanında ses tuşları ve güç düğmesi bulunur. Parmak izi tarayıcısı, güç düğmesinin altına monte edilmiştir. Arayüz için, F52 5G, kaldırılamayan birkaç üçüncü taraf uygulamasını yerleşik olarak getiren Android 11 tabanlı One UI 3.1 üzerinde çalışır.

1 82

Premium akıllı telefon, uzun bir pil ömrü garanti edebilen 4500 mh pil ile çalıştırılır. Telefon ayrıca şarj ve veri aktarımı için bir USB-C bağlantı noktasına sahiptir. Akıllı telefonda 25W hızlı şarj desteği var. Ayrıca 3,5 mm kulaklık jakı da elde edersiniz.

Fiyata gelince, Galaxy F52 5G makul denilebilecek 310 dolar fiyat etiketi taşıyor. Telefon iki renk seçeneğiyle sunuluyor – Dusky Black ve Magic White ve Çin’deki ön siparişlere zaten açık . Diğer pazarlarda ne zaman satışa sunulacağına dair henüz bir bilgi yok.