Galaxy Buds 3 Pro’nun yeni görüntüleri ortaya çıktı

51

Galaxy Buds 3 serisi Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Seride bulunan modellerden Galaxy Buds 3 Pro’nun görüntüleri ortaya çıktı.

Samsung’un yeni Galaxy Buds 3 serisi TWS kulaklıklarının “AirPods benzeri” bir tasarım dili kullanacağı söylentileri vardı. Yaklaşan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması beklenen Galaxy Buds 3 Pro’nun görüntüleri, Roland Quandt sayesinde ortaya çıktı.

Yeni Galaxy Buds 3 kulaklıkları, geleneksel fasulye şeklindeki tasarımdan uzun saplı bir tasarıma geçiş yapıyor. Gördüğünüz gibi, bu sap tasarımı AirPods Pro 2’den daha uzun görünüyor. Koreli bir kaynağa göre, bu tasarım değişikliği daha fazla dahili hacme ihtiyaç duyulmasından kaynaklanıyor ve bu da şirketin pil kapasitesini artırmasına ve daha fazla bileşen sığdırmasına olanak tanıyor.

Galaxy Buds 3 Pro

  • Daha Fazla Dahili Hacim: Uzun sap tasarımı, kulaklıkların içine daha büyük pil ve daha fazla bileşen sığdırılmasına olanak tanıyor.
  • Galaxy AI Entegrasyonu: Önceki raporlar, Galaxy Buds 3 serisinin bazı Galaxy AI yeteneklerinden yararlanabileceğini ima ediyor. Yeni özelliklerin eklenmesi, tasarım değişikliğinin arkasındaki neden olabilir.

Geçtiğimiz ay sızdırılan temel Galaxy Buds 3 modelinin görüntüsü, şarj kutusuyla birlikte uzun saplı bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Standart versiyon, gümüş renkte gösterilmiş ve sap için benzersiz bir açılı tasarım ortaya çıkarılmış. Galaxy Buds 3 Pro modelinde ise tasarımın bazı kısımları görülebiliyor ve sapın yuvarlak olmadığı anlaşılıyor.

  • Pil Kapasitesi: Daha büyük pil kapasitesi ile daha uzun kullanım süresi.
  • Daha Fazla Bileşen: Yeni tasarım, kulaklıkların içine daha fazla veya daha yetenekli bileşen sığdırılmasına olanak tanıyor.

Bu sızdırılmış görüntüler, Samsung’un denediği tasarımlardan birini temsil ediyor olabilir. Bu nedenle, Samsung önümüzdeki hafta ürünü resmi olarak tanıttığında bu tam tasarımı görebiliriz veya göremeyebiliriz. Samsung Galaxy Buds 3 serisi, uzun saplı yeni tasarımı ve gelişmiş dahili özellikleriyle dikkat çekiyor. Galaxy AI yeteneklerinin entegrasyonu ve daha büyük pil kapasitesi, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde artırabilir.

Samsung Health uygulamasına Family Health özelliği gelecek