Xperia XZ2 Pro TENAA’da ortaya çıktı

xperia xz2 pro

Sony’nin premium segmentindeki yeni modeli geçtiğimiz gün TENAA’da göründü. Telefonun TENAA’da ortaya çıkmasıyla yeni Xperia XZ2 Pro görselleri de ortaya çıktı.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Sony, Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttığı yeni XZ2 serisi ile klasikleşen tasarım çizgisini de geride bırakmıştı. OmniBalance’ın aksine yeni tasarım çizgisinde oval hatlara yönelen Sony, kullanıcıların beğenisini kazanmayı da başarmıştı. Yine de kalın üst ve alt çerçevelerden kurtulamayan Sony, bu açıdan bazı eleştirilerin de hedefi olmuştu. Nitekim Sony, bu yeni tasarım çizgisindeki premium modeli için de gün saymaya başladı. Keza Xperia XZ2 Pro geçtiğimiz gün TENAA’da ortaya çıktı.

Xperia XZ2 Pro geliyor

Hatırlanacağı üzere Sony, geçtiğimiz Nisan ayının başlarında sessiz sedasız bir şekilde Xperia XZ2 Premium modelini tanıtmıştı. Normal XZ2 modeline oranla bazı minimal farklılıklar içeren telefonun en önemli özelliği 4K çözünürlüğünde bir ekrana sahip olmasıydı.

Geçtiğimiz gün TENAA’da ortaya çıkan Xperia XZ2 Pro da aslında Premium modelinin farklı bir varyasyonu. Muhtemelen bu varyasyonda da bazı minimal farklılıklar karşımıza çıkacak. iddialara göre arttırılan batarya miktarı da bu farklılıklardan birisi. Onun haricinde teknik donanımın ve tasarımın aynı kalması bekleniyor. Zaten TENAA tarafından sızdırılan görsellere baktığımızda da tasarımsal açıdan değişen pek birşeyin olmadığını net bir şekilde görebiliyoruz.

Ekran Resmi 2018 06 06 20.02.29

Muhtemelen Xperia XZ2 Pro hakkındaki diğer detaylar önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır.

Xiaomi Redmi 6 tanıtım tarihi belli oldu