Galaxy A11 Android 11 güncellemesini alıyor

s23

Galaxy A11, Samsung tarafından 2020’nin ilk yarısında piyasaya sürülen çok sayıdaki ekonomik akıllı telefonlardan biri olarak karşımıza çıkmıştı. Cihaz, Android 10 tabanlı One UI Core 2.x ile piyasaya sürüldü . Şimdi, piyasaya sürüldükten bir yıl sonra, telefon Android 11 güncellemesini almaya başladı.

Android 11, Samsung Galaxy A11 için güncelleme Tek UI Çekirdek 3.1 olarak geldi. SamMobile’a göre , güncelleme şu anda Panama’da A115MUBU2BUE1 donanım yazılımı sürümüyle yayında. Küresel pazardaki cihazlarda da kısa sürede yayınlanması bekleniyor. Cihaz ayrıca bir sonraki güncelleme için de destek alacağı söyleniyor.

Yeni özellikler ve kullanıcı arayüzü tasarımı getirmenin yanı sıra, bu son yıl bütçesine uygun akıllı telefon için en son sistem güncellemesi, güvenlik yaması seviyesini Mayıs 2021’e kadar yükseltiyor.

galaxy a11 1

Diğer herhangi bir OTA sistem güncellemesi gibi, bu da toplu olarak kullanıma sunuluyor. Ancak önümüzdeki günlerde dünyanın her yerindeki tüm kullanıcılar için mevcut olacaktır. Kullanıcılar, telefonlarının güncellemeyi alıp almadığını kontrol etmek için Ayarlar> Yazılım güncelleme> İndir ve yükle seçeneğine gidebilir .

Samsung, Galaxy A11 için en az dört yıllık güvenlik yaması sağlamayı taahhüt ediyor . Bu nedenle, cihaz 2024 yılına kadar yazılım güncellemelerini alacaktır. 

Ancak telefon, üç nesil Android güncellemesi için uygun değildir . Ancak bu, Samsung’un akıllı telefonlarının çoğu için en az iki Android güncellemesi sunduğu için Android 12’yi almayacağı anlamına gelmiyor.

Lenovo Go Power Bank için tarih belli oldu