Galaxy A 2019 serisi 3 ana kamerayla gelecek!

Galaxy a 2019

Samsung, orta segmentteki rekabetin sertleşmesi üzerine Galaxy A 2019 serisinde bazı premium özellikler kullanma kararı aldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Bilindiği üzere Samsung, global pazarda en fazla telefon satan şirket unvanını elinde bulunduruyor. Güney Koreli teknoloji devi üst segmentte satış rakamları bazında o kadar yüksek seviyelere ulaşamasa da orta segment modelleri sayesinde bu açığı kapatabiliyor. Açık konuşmamız gerekirse, Samsung’un en fazla telefon satan firma unvanını, orta segmentteki başarısına borçlu olduğunu söyleyebiliriz.

Fakat son dönemde Xiaomi ve Huawei gibi Çinli üreticilerin satışa sundukları uygun fiyatlı orta segment modeller, Samsung’u zor durumda bırakmaya başladı. Bu seviyedeki rekabetin sertleşmesinden rahatsız olan Güney Koreli şirket, 2019’da satışa sunacağı bazı orta segment modellerini premium özelliklerle donatmaya hazırlanıyor. Sızdırılan bilgilere göre, üst düzey özelliklere sahip olacak modellerin başında Galaxy A 2019 serisi geliyor.

Galaxy A 2019 modelleri 3 ana kamera ile donatılacak

Şu anda 3 ana kameraya sahip olan tek akıllı telefon Huawei P20 Pro. Fakat 2019’da bu sayının hızlı bir şekilde artacağını ön görmek pek de zor değil. Sızdırılan bilgilere göre, Samsung Galaxy S10+ modelinde 3 ana kameraya yer verecek. Fakat Güney Koreli şirketin 3 ana kameraya sahip tek modeli S10+ olmayacak.

Çünkü Samsung’un Galaxy A 2019 serisinde de 3 ana kameraya yer vereceği konuşuluyor. Elbette bu kameraların performansıyla, S10+’daki kameranın performansı bir olmayacaktır. Fakat yine de orta segment modellerde 3’lü ana kamera kullanımı, Samsung’u rakiplerinin önüne geçirmeye yetecektir.

Galaxy Note 9 ön sipariş fiyatı ortaya çıktı