Frontline Commando 2 Google Play’de Yerini Aldı!

commando ön

GLU’nun shooter oyunu Frontline Commando’ Google Play’de yerini aldı.Mobil oyunlar da yaptığı başarılı işlerle bilinen GLU,devam oyunu olan Frontline Commando 2’yi ücretsiz olarak Google Play’den indirebilirsiniz.

Frontline Commando 2’nin ilk oyunuyla benzerliği ise siper değiştirme sisteminin devam ediyor olması. Frontline Commando 2’ye başlarken yine yetersiz ekipman ve mühimmatla başlanıyor fakat oyununun ileri ki seviyelerinde bu geçerli olmuyor. Oyuna getirilmiş en önemli özelliklerden biri ise oyuncunun kendi ekibini kurma,yeni üyeler alıp onları yetiştirmesi oluyor.Bu yeni gelen en önemli özellikle,ekibimize deneyimle askerleri alıyor,yapılan çatışmalarda daha etkin bir rol izleniyor. Multiplayer modunun da oyuna gelmesi ile birlikte oyunu bir çok kullanıcı ile birlikte oynayabiliyorsunuz.

commando

Oyunun kötü tarafına bakmak gerekirse elde  ki kısıtlı imkanlarla çok fazla iyi bir verim alınmıyor.Bu yüzden de yeni ekipmanlar temin etmek gerekiyor fakat ekipman ve mühimmatların bir çoğu ücretsiz değil.Frontline Commando Google Play’e gelmesi ile birlikte iyi yorumları da beraberinde getirdi ve Android kullanıcılarını sevindirdi.