Fossil yeni Gen 6 Hybrid akıllı saati piyasaya sürdü

f2

Fossil, yeni Gen 6 hibrit akıllı saati piyasaya sürdü. Yeni giyilebilir cihaz, geleneksel saat tasarımı ile fitness takibi yapabilen, bildirim gönderebilen ve daha fazlasını yapabilen modern teknolojiyi bir araya getirmek isteyenler için mükemmel saat.

Yeni Fossil 6. Nesil hibritin dikkate değer özellikleri arasında 2 haftaya kadar pil ömrü, Amazon Alexa desteği ve yeni bir SpO2 sensörü yer alıyor. Spesifikasyonlarını ve özelliklerini daha derinlemesine inceleyelim.

Yeni giyilebilir cihaz, bir analog saatin mekanik tasarımını bir akıllı saatin akıllı özellikleriyle birleştiriyor. İki tasarımda gelir: Makine ve Stella. 45mm kasa boyutuna sahip olan makine, dokulu çerçevelere sahip ve ona daha “makine” bir görünüm kazandırıyor. Siyah, Duman ve Gümüş renk seçenekleriyle sunulur. Aksine, Stella 40,5 mm’lik daha küçük bir kasa boyutuna sahip ve Rose Gold, Silver ve Two-Tone gibi daha yumuşak renklerde geliyor.

Saatin her iki tasarımında da sırasıyla 18 mm ve 24 mm’lik değiştirilebilir kayışlar bulunuyor. Kordonlar, üç bağlantılı metalik ve klasik deri ve silikon dahil olmak üzere farklı malzemelerden yapılmış.

Fossil

Spesifikasyonlardan bahsetmişken Fossil Gen 6 Hybrid, 2 haftaya kadar pil ömrü ile geliyor. Ancak, stile ve kullanıma bağlıdır. Ek olarak, yeni nesil saat artık aramalar ve mesajlar için bir önizleme sağlayacak. Kullanıcılar ayrıca akıllı saatin yerleşik mikrofonu aracılığıyla Alexa özelliklerine erişebilecekler.

Ayrıca saat bir SpO2 sensörü, geliştirilmiş bir kalp atış hızı izleme sensörü ve daha fazlasıyla birlikte gelecek. Temel sağlık ve fitness takibi, akıllı bildirimler ve özelleştirilebilir saat yüzleri özelliklerini de sunuyor.

Şirkete göre Fossil Gen 6 Hybrid’in ekranı hem iç hem de dış mekanlarda kolayca görülebilecek. Giyilebilir cihaz 27 Haziran’da raflardaki yerini alacak. 229$’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

En çok satılan akıllı telefon listesinde iPhone ambargosu