Fortnite yeni Star Wars karakterlerini duyurdu!

Fortnite Star Wars yeni karakterlerini duyurdu!

Epic Games’in Fortnite için Star Wars işbirlikleri Darth Vader ile bitmedi. Oyun devi şimdi yeni karakterlerini duyurdu. İşte tüm detaylar.

“Skywalker Haftası”nın bir parçası olarak Fortnite oyununa Luke, Leia ve Han görünümlerini ekledi. Oyun özellikle korona virüsün ilk ortaya çıktığı dönemlerde çok populer olmuştu. İlk olarak ABD’de ciddi bir oyuncu kitlesi elde eden oyun ardından dünya genelinde de adını duyurmaya başladı. Bu kapsamda oldukça başarılı hamleler yapan oyun şimdi yeni karakterler ekleyerek oyuncularını heyecanlandırmaya çalışıyor.

Fortnite Star Wars yeni karakterlerini duyurdu!

Tüm yeni Star Wars görünümleri ve aksesuarları Fortnite Item Shop’tan edinilebilir. Etkinlik 8 Kasım’a kadar Doğu 09:00’da devam edecek ve XP’nizi artırmak için özel görevler sunuyor. Epic, Aralık 2019’da The Rise of Skywalker’ın galasını kutlamak için bir Fortnite Star Wars etkinliği düzenledi. Bu baharda hem Darth Vader’ı hem de genç bir Obi-Wan’ı tanıttı. Yine de en önemlilerinden biri bu yeni eklemeler olabilir.

Bu, battle royale brawler’daki orijinal film üçlemesinin (yani en sevilen üçlemenin) şimdiye kadarki en büyük temsilcisi. Neticede Star Wars adını artık klasikler arasına yazdırmış ve dünya genelinde binlerce hayranı olan bir film serisi. Bu sebeple daha fazla karakterin de oyuna eklenmesi hem oyuncuları hem de film hayranlarını memnun edecek bir hamle olmuş diyebiliriz. Bu kapsamda yeni karakterler de eklenebilir.

MediaTek Dimensity 9200 Apple A16 Bionic çipini geride bıraktı