Fortnite Sezon 6, Lara Croft temasıyla geliyor!

Fortnite Sezon 6, Lara Croft temasıyla geliyor!

Fortnite sezon 6 için oyuncuları memnun edecek özellikler geldi. Fortnite’ın “Primal” olarak adlandırılan yeni sezonu bugün eski tarz silahlar ve Lara Croft gibi yeni oynanabilir karakterlerle başlıyor.

Bugün Epic Games, oyunun “Primal” olarak adlandırılan ikinci bölümünün 6. sezonunu resmen başlattı.  Yeni sezon, 5. sezonu sona erdiren ve adaya yeni bir tarih öncesi biyomu tanıtan “Sıfır Kriz Finali”nin hemen ardından gerçekleşiyor.Oyuncular sezonu ilk kez oynamaya başladıklarında, Ajan Jonesy’u içeren kısa ama yoğun tek oyunculu bir maceranın ardından, aşağıda izleyebileceğiniz hızlı bir sinema ile karşılanacaklar.

Bu yeni ortam, 5. sezondaki sıfır noktası patlamasının gerçekleştiği yerde yükselen bir kule içeriyor. Bu sezona gelen yeni bir özellik ise, kurtlar ve yaban domuzlarından ve bir çok yaratıktan oluşan hayvanların adada dolaşması.  Bu sefer, Ajan Jones gibi devam eden hikayeyle bağlantılı karakterlerin yanı sıra “Spire Assassin” adlı bir karakter daha ekleniyor. Bunların yanı sıra tabii ki, lisanslı bağlantılar olmadan Fortnite olmazdı. Bu sezon eklenen yenilikler Tomb Raider’den Lara Croft, Teen Titans’tan Raven ve  Brezilyalı futbol yıldızı Neymar’ı içeriyor.

Fortnite Sezon 6, Lara Croft temasıyla geliyor!

Fortnite’ın önceki sezonu geçen Aralık ayında başladı. Benzer şekilde, oyunun bugüne kadarki en büyük etkinliği olan Marvel temalı hikayesini tamamlayan etkileyici bir canlı etkinlikle başlamıştı. Sezon 5, The Mandalorian’dan profesyonel sporlara kadar her şeyi kapsayan çok sayıda lisanslı bağlantıya sahipti. Sürekli gelişen Fortnite evreninde tam bilgiye sahip olmak isteyenler, yaklaşmakta olan bir Batman crossover çizgi romanına da göz atabilirler.

Black Shark 4, 23 Mart’ta geliyor!