Ninja aylık kazancını açıkladı: Banka seviyesine ulaştı

Ninja aylık kazancını

Dünyanın en ünlü yayıncılar içerisinde yer alan Ninja aylık kazancını açıkladı. Fortnite içerik üreticisi kodları ile iyi bir kazanç elde ettiği ifade ediliyor. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Twitch üzerinden yaptığı yayınlar ile tanınan Ninja alanında en iyiler içerisinde yer alıyor. Oyunlarda içerik üreticisi kodu sistemi bulunuyor ve bu sistem sayesinde Ninja gibi fenomenler iyi miktarlarda para kazanabiliyor. Çok uzun bir süreden beri yayın yapan fenomen Fortnite oyununda popülerliğini büyük oranda artırdı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda bir banka alabilecek kadar kazandığını ifade etti. Genel olarak bakıldığında bu gerçekten de tahminlerin ötesinde rakamlara işaret ediyor. Ayrıca detaylıca bakıldığında ise onun her bir oyununun en az on binlerce kişi tarafından izlendiği biliniyor.

Ninja aylık kazancını izleyicilerle paylaştı

Oyun yayıncısı tarafından yapılan açıklamalarda aylık kazanç vurgusu vardı. Buna göre her ay yaklaşık olarak 5 milyon dolar civarında kazanç elde ediyor. Ancak bu kazancı sadece içerik üreticisi kodları ile sağlanıyor.

Ninja aylık kazancını

Her bir 10.000 V-Bucks satışında 5 dolar kazandığını ifade eden ünlü fenomen işin sadece bir yönünü açıkladı. Kendisi Twitch platformundan Mixer platformuna geçiş yaptı ve bu bile on milyonlarca dolar kazanmasını sağladı. Kısacası açıkladığı kazancı muhtemelen tahmin edilenden çok daha fazla.

Fortnite Sezon 6, Lara Croft temasıyla geliyor!

Oyun yayıncıları genel olarak popülerliğini arttırdıkça iyi miktarda kazanç elde edebiliyor. Mesela sadece Mixer transferi bile en az 20 milyon dolar değer taşıyor. Peki siz oyun yayıncılarının bu kadar yüksek miktarda kazanç sağlaması hakkında ne düşünüyorsunuz?