Fortnite yeni sezonu teknik sorunlar nedeniyle ertelendi

Fortnite yeni sezonu teknik sorunlar nedeniyle ertelendi

Fortnite yeni sezonu bazı teknik sorunlar nedeniyle ertelendi. İşte tüm detaylar.

Sezonlar arasında her zaman olduğu gibi Epic Games, bazı bakımlar gerçekleştirmek ve oyunu hayranların seveceği tüm yeni şeylere hazırlamak için Cuma günü erken saatlerde Fortnite’ı çevrimdışına aldı. Kesinti süresi genellikle birkaç saat sürse de bu sefer Epic, oyunu ertelemek zorunda kaldı. Fortnite Status X hesabında 09:14 ET gönderisinde “Herkese merhaba, bakımımız sırasında beklenmedik bir sorunla karşılaştık ve kesinti süresini en az 8 saat daha uzatmamız gerekiyor.” yazıyordu. “Battle Royale’in 5. Bölüm 2. Sezonuna katılmak için herkesi normalden daha uzun süre beklettiğimiz için özür dileriz. Ekip bu konuyu olabildiğince hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyor ve daha fazla bilgiye sahip olduğumuzda başka bir güncelleme sunacağız.”

Fortnite yeni sezonu teknik sorunlar nedeniyle ertelendi Fortnite yeni sezonu teknik sorunlar nedeniyle ertelendi

Epic saat 16:00’da bir güncelleme sunarak hayranlara oyunu tekrar çevrimiçi hale getirme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. “Oyuncular v29.00’ın güncellenmiş sürümünü yaklaşık 5 saat içinde indirebilecekler” dedi. “Sabrınız için minnettarız ve herkesin katılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.” Bu, oyuncuların en az akşam 21.00’e kadar yeni sezona giremeyecekleri anlamına geliyor; bu da Fortnite’ın yaklaşık 18 saat boyunca çevrimdışı olacağı anlamına gelmekte.

Yeni sezon oldukça ilgi çekici göründüğü için gecikme biraz üzücü. Oyun Yunan tanrılarına odaklanıyor. Epic, adaya Olympus Dağı ve Hades’in Yeraltı Dünyası da dahil olmak üzere bazı ilgi çekici yeni alanlar da ekledi.

METAL GEAR SOLID MASTER COLLECTION Vol.1 PS4 Fiziksel Sürümü Çıktı!