Fort Solis ile birlikte 8 yeni oyun DLSS güncellemesi alıyor

DLSS

NVIDIA, Gamescom 23 etkinliğinde DLSS 3.5 ile Işın Yapılandırma (Ray Reconstruction) özelliklerini içeren bir dizi önemli duyuru yaptı. Aynı zamanda şirket Alan Wake 2, Call of Duty: Modern Warfare III, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Fortnite, Half-Life 2 gibi oyunlarla ilgili haberleri de duyurmuştu.

Bu hafta DLSS 3 ile Fort Solis‘in piyasaya sürülmesinin yanı sıra Delta Force: Hawk Ops ve Project Mugen’in Derin Öğrenme Süper Örnekleme 3 desteğiyle ile piyasaya sürüleceği duyuruldu.

Ayrıca, Daymare:1994 Sandcastle, F1 Manager 2023 ve SPRAWL gibi oyunlar şu an DLSS2 desteğiyle piyasaya sürülüyor.

Black Myth: Wukong, The First Descendant, Project Mugen ve Warhaven gibi Derin Öğrenme Süper Örnekleme destekli oyunlardan yeni fragmanlar da yayınlandı.

Fort Solis, DLSS3 Performans Desteği Aldı

Fort Solis, Fallen Leaf, Black Drakkar Games ve Dear Villagers tarafından piyasaya sürülen Mars’ta geçen tek oyunculu bir üçüncü şahıs gerilim oyunudur. Oyun, DLSS3 desteğiyle geliyor. Tüm ayarlar en üst seviyede olduğunda 4K çözünürlükte kare hızını ortalama olarak 2.9 kat artırıyor.

Unreal Engine 5, Lumen ile geliştirilmiş aksiyon-gerilim oyunu yalnızca bu teknolojiyi  desteklemekle kalmıyor, zamanda NVIDIA’nın üretken yapay zeka destekli Audio2Face teknolojisini kullanarak ses kaynağından yüz animasyonları oluşturuyor. Bu teknoloji endüstri standardı uygulamalarda daha da geliştirilerek oyunun yüz ifadelerini canlandırmak için gereken geliştirme süresini ve kaynaklarını önemli ölçüde azaltıyor.

DLSS

Bu hafta Derin Öğrenme Süper Örnekleme desteği alan oyunlar arasında şunlar yer alıyor:

  • Delta Force: Hawk Ops
  • Warhaven 
  • Project Mugen 
  • F1 Manager 2023
  • SPRAWLartık
  • Daymare: 1994 Sandcastle 
  • Lunacy: Saint Rhodes 

Servet harcayarak köpeğe dönüştü! Sıradaki hedefi panda