Football Manager 2014

En çetin sezonların yaşandığı,başarı ve başarısızlığın sizin elinizde olduğu, genç yetenekleri bulup yetiştirmenizi sağlayan ve gerçek bir futbol yaşamı deneyimi sunan Football Manager serisinin yeni üyesi ön siparişe açıldı.

fm 2014 ön siparişe açıldı
fm 2014 ön siparişe açıldı

Football Manager 2014 %100 Türkçe olarak Aral game ve tüm satış noktalarında ön siparişe açıldı. Geçtiğimiz yıl Türk oyunculara büyük bir sürpriz yaparak Türkçe satışa sunulan Football Manager, bu yıl da %100 Türkçe desteğiyle oyun severlerle buluşacak.

Ön sipariş veren oyuncular, oyunun resmi çıkış tarihinden yaklaşık iki hafta önce oyunun tamamen oynanabilir Beta versiyonuna erişim hakkı kazanacaklar. Beta versiyonunda başlatılan Kariyerlere oyunun tam versiyonunda da devam edilebilecek. FM 2014’te  birçok yeni teknik  bulunacak, oyun ilk kez Linux desteğine de sahip olacak ve bulut kaydı teknolojisi sayesinde menajerler kariyerlerine dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir bilgisayardan devam edebilecekler.

Daha kişiselleştirilebilir bir deneyim sunan oyun; yeni nesil araçlarının entegrasyonu sayesinde menajerler fotoğraf/logo paketleri, yeni ve özel turnuvalar ve hatta indirmesi ücretsiz Oyun Öncesi Editörüne eklenmiş olan  Mücadele Editörü ile hazırladıkları oyun içi mücadeleleri  FM içerik ve deneyimlerini rahatça yaratabilecek ve paylaşabilecekler.

Oyundan bazı yenilikler vermek gerekirse;Geliştirilmiş 3D Maç Motoru,Taktiksel revizyon,Yeni topluluk özellikleri,Kapsamlı teknik iyileştirmeler,Personel, futbolcular ve rakip menajerler arasında daha detaylı etkileşim,Daha gelişmiş yönetim kurulu etkileşimi,Yenilenmiş haber sistemi.

Football Manager ülkemizde oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip,bakalım FM2014 oyuncuların gönlünü kazanabilecek mi?