Firefox için sevindiren özellik geldi!

firefox 61

Mozilla’nın internet tarayıcısı Firefox için sevindiren özellik bugün uygulamaya eklendi. Uygulamanın yeni özelliği sayesinde hesaplarınızın çalınıp çalınmadığını kolayca tespit edebileceksiniz.

İnternet tarayıcıları savaşında güvenliği ile ön plana çıkan Firefox, bugün Windows ve macOS platformlarındaki uygulamasına yep yeni özellik ekledi. Daha önce Facebook veri skandalı ortaya çıktığında, Facebook‘un verilerinizi çalmasını engelleyen eklenti geliştiren Mozilla, şimdi bu kapsamı iyice genişletiyor.

Firefox ile internet daha güvenli!

Mozilla‘nın internet tarayıcısı, Have i been pwned? adı verilen özellik ile internet sitelerindeki üyeliklerinizin çalınıp çalınmadığını tespit edebileceksiniz. Şifre yönetim uygulaması 1Password ile ortak geliştirilen bu proje, internette güvenliğine önem veren kişilerin çok hoşuna gidecek gibi görünüyor.

Chrome Android çok kullanışlı bir özellik geldi

Eğer güvenliğiniz sizin için önemliyse; şifre yönetimi uygulaması olarak 1Password ve internet tarayıcısı olarak da Firefox kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Özellikle 1Password karışık ve uzun şifreler önermesi ve bunları panodan yapıştırması ile keylog uygulamalarına göz açtırmıyor.

Firefox

Mozilla’nın internet tarayıcısının iOS ve Android sürümlerinin de olduğunu belirtelim. Hatta Mozilla geçtiğimiz yıllarda iOS’te Focus adı verilen reklam ve takipçi engelleyen bir uygulama da çıkarmıştı. Gizliliğe önem veren Mozilla bakalım daha yeni neler sunacak?