FIFA 16 ve 17’ye Çoktan Başlamışlar!

FIFA 16 ve 17ye Coktan Baslamislar

Yaptığı yenilikler ile oyuncuların merakını arttıran ve bekleyiş heyecanını yükselten FIFA 15, henüz oyun severler ile buluşmamış iken yepyeni haberler gelmeye başladı.

EA Operasyon Şefi olarak görev alan Peter Moore yaptığı bir açıklama ile oyuncuları heyecanlandıracak bambaşka bir haber verdi.

FIFA 16 ve 17'ye Coktan Baslamislar!

Henüz FIFA 15 ile buluşamayan oyuncular, EA Operasyon Şefi Peter Moore tarafından verilen FIFA 16 ve FIFA 17’nin yapımlarına başlandığı haberi ile büyük sevinç yaşadı. Yapılan açıklamaya göre FIFA oyununun yapım aşamasında iki adım bulunuyor. Bu adımların ilkinde oyunun iskeletini oluşturmak gelirken, ikinci adımında ise oluşturulan iskeleti ete ve bedene bürümek yer alıyor.

Moore tarafından yapılan açıklamaya göre bir FIFA oyunu yapmak yıllar isteyen bir sürece sahip. İlk olarak çekirdek bir ekibin belirlendiğini ve bu ekibin oyunun iskeletini oluşturduğunu belirten Moore, daha sonrasında bu çekirdek ekibe katılan yüzlerce geliştiricinin iskeleti şekillendirmeye ve giydirmeye başladığından bahsediyor. Son olarakta oyunun tamamlanması ve çıkışa hazır hale getirilmesi sağlanır.

Moore açıklamasını, “Son olarak şuan FIFA 16 ve 17′nin aşama olarak giydirilme aşamasına geldiğini söyleyebilirim.” şeklinde bitirdi.

Sanırım FIFA 16 ve FIFA 17’den beklentileri FIFA 15’de yaşanacak deneyim belirleyecek.

Tarihin En Büyük Dijital Hırsızlığı!