FIFA 20 en çok satanlar listesinde zirvede

fifa 20 2

Çıkışıyla birlikte en çok satanlar listesinde zirveye yerleşen FIFA 20, geçtiğimiz hafta da unvanını kimselere kaptırmadı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun sektörünün önde gelen bölgelerinden biri olan Birleşik Krallık’ta geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunları açıklandı. Çıktığı günden bu yana zirveye ambargo koyan FIFA 20, geçtiğimiz hafta da en çok satan oyun olmayı başardı.

Geniş bir kitle FIFA serisinin yeni oyununu ağır bir dille eleştirse de bu durum satış rakamlarına yansımamış gibi görünüyor.

FIFA 20’nin zirvede yer aldığı haftada Ghost Recon serisinin yeni oyunu Breakpoint ise 2. sırada kendisine yer buldu. İnceleme puanları hayli düşük olan Breakpoint, özellikle mikro ödeme sistemi ile tepki çekmişti.

fifa 20

Listenin 3. sırasında ise Switch’in gözde yapımlarından Mario Kart 8 Deluxe bulunuyor. Çıkışının üzerinden hayli zaman geçmiş olmasına karşın Mario Kart 8 Deluxe’un ilk 3’e girebilmesi büyük başarı.

Gears 5, geçtiğimiz haftadaki yerini koruyarak 4. sırada yer alıyor. Yeni çıkış yapan Grid ise beklentilerin gerisinde bir başlangıçla listeye 5. sıradan girmiş durumda. Minecraft’ın 6. sırada bulunduğu listede The Legend of Zelda Link’s Awakening 7, Borderlands 8, GTA 5 ise 9. sırada. Listenin son basamağında ise Microsoft imzası taşıyan Sea of Thieves bulunuyor.

Death Stranding boyutu belli oldu