Fiat Egea ne kadar sattı? İşte cevap

fiat

Ülkemizde en çok satılan otomobil modeli olan Fia Egea, Ekim ayına girilmesiyle birlikte bazı donanım seviyeleri bazında fiyat zammı aldı. İşte detaylar.

Fiat Egea ne kadar sattı? İşte cevap! Otomobil fiyatları günden güne yükselirken, halkın ÖTV düzenlemesi bekleyişi de devam ediyor. Artan döviz kurları nedeniyle sürekli olarak zamlanan araç fiyatları artık sıradan bir vatandaşın ulaşabileceğinden çok uzak seviyelere gelmeye başladı.

Fiat Dijital Turnuva

Bir aracı olup onu satarak yenisini almak isteyenler nispeten daha şanslı ancak özellikle ilk defa sıfırdan bir araç almak isteyenlerin, bu serüvene sıfır araçlarla başlaması bir hayli zor. Bunun nedeni ise, ülkemizde sıfır araç denildiğinde ilk akla gelen otomobil olan ve genel kanıya göre alınabilecek en ucuz sıfır araba olan Fiat Egea’nın bile fiyatı 399.900-TL’ye dayandı.

fiat egea 1

Fiat Egea ne kadar sattı? İşte cevap

Ekim ayının gelmesiyle birlikte otomobil fiyatlarını güncelleyen markalar kervanına katılan Fiat, 399.900-TL’ye sattığı 1.4 Fire 95 HP Easy modelinin fiyatını arttırmayarak, bu aracın 400.000-TL’lik psikolojik sınırı geçmesine müsaade etmedi. Öte yandan modelin en düşük paket dizel otomobili için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil.

3 fiat egea

1.3. M.Jet 95 HP Easy Plus Paketli Manuel Dizel donanıma sahip Fiat Egea fiyatına baktığımız zaman, bu aracın geçtiğimiz ay ki 528.900-TL’lik fiyatı yerine, 539.900-TL’den satışa sunulacağını görüyoruz. Yani arada yaklaşık 10.000-TL’lik bir fiyat zammı var. Aslında diğer markaların yaptıkları zamlar düşünüldüğünde Fiat’ın yine de insaflı davrandığını söyleyebiliriz. Ancak bu durum ne kadar devam eder işte orası bilinmez.

Yeni Game Pass oyunları belli oldu