Fez için 100$’lık Limited Edition!

Fez icin 100lık Limited Edition

Bugüne kadar ki en başarılı bağımsız yapımlardan olan Fez için yıllar sonra Limited Edition satışa sunuldu.

2012 yılının Nisan ayında Xbox 360 platformu için çıkışını gerçekleştiren oyun ve peşinden 2013 yılında PC’ye ve 2014 yılında Playstation 4 platformu için çıkışını gerçekleştirmişti.

Fez icin 100$'lık Limited Edition!

Bugüne kadar ki en başarılı bağımsız yapımlardan olan Fez için yıllar sonra Limited Edition satışa sunuldu. 2012 yılının Nisan ayında Xbox 360 platformu için çıkışını gerçekleştiren oyun ve peşinden 2013 yılında PC’ye ve 2014 yılında Playstation 4 platformu için çıkışını gerçekleştirmişti. Şimdi ise sınırlı sayıda olarak Fez için üretilmiş bir Limited Edition satışa sunuldu.

Aradan geçen yıllar içerisinde Fez II duyurulmuş olsa dahi sivri dili nedeniyle sürekli hedef olan ve en sonunda internet üzerinden ciddi saldırılara maruz kaldığı için oyun sektörünü terk eden Phil Fish’in yadigarı olarak nitelendirilen Fez’in bu özel sürümünün 100 dolardan satışa sunulduğunu belirtelim.

Bu özel sürümde Phil Fish tarafından hazırlanan özel tasarımlı ve sert kapaklı bir defteri, oyunun PC ve Mac sürümleri ve oyunun müzik albümü için dijital indirme kodu yer alıyor. Tek amacınız oyunu oynamak ise an itibariyle Steam üzerinden yüzde 50 indirimli olarak 9 TL’ye sahip olabilirsiniz, ancak sadece 500 adet üretilen bu özel sürüme de sahip olmak istiyorsanız, Polyshop’tan göz atabilirsiniz.

Just Cause 3 sistem gereksinimleri!