İlk Xbox oyunları Xbox One yolunda!

Ilk Xbox oyunlari Xbox One yolunda

Microsoft’un ilk Xbox oyunları Xbox One yolunda…

Teknoloji devi Microsoft’un geçtiğimiz dönemlerde Xbox One’da Xbox 360 oyunlarının oynanabilir olacağını açıklaması tüm oyun dünyasında yeni adımlar atılmasına neden olmuştu.

Ilk Xbox oyunlari Xbox One yolunda!

Teknoloji ve yazılım devi Microsoft, geçtiğimiz dönemlerde Xbox One’da Xbox 360 oyunlarının oynanabilir olacağı açıklamasında bulunması üzerine, Sony bu duruma kayıtsız kalamamış ve karşılık olarak Playstation 2 oyunlarının Playstation 4’te oynanabilir olmasını sağlayacak bir yazılım üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı. Yeni gelen haberlere göre Microsoft, ilk Xbox oyunlarının Xbox One platformunda çalışması için çalışmalara başladığı belirtiliyor.

Konuyla ilgili olarak şirket tarafından yapılan açıklamada tüm hedeflerinin Xbox 360 oyunlarının sorunsuz bir şekilde Xbox One’da çalışmasının üzerine olduğu ve bunun dışında da ilk Xbox oyunlarının Xbox One’da çalışmasıyla ilgili henüz bir çalışmanın bulunmadığını, Xbox 360 projesinin zamanlarının çoğunu aldığını belirtirken, Xbox 360 projesinin tamamlanmasından sonra ilk Xbox oyunlarınında yeni nesil platforma uyarlanması ihtimalini değerlendireceklerini dile getirdi.

Microsoft’tan Mike Ybarra “İmkansız diye bir şey yok.” diyerek bu konuda olumlu düşündüklerini de belirtti.

Apple Store’a kılıçlı saldırı!